Kosár
Az Ön kosara üres

Székrekedés

Ha a vastagbélben maradt bélsár beragad, megkeményedik, a székletürítés nehézzé válik, sőt sokszor fájdalom is kíséri. A ritkább székelés azonban önmagában még nem jelent székrekedést. A székrekedésre való hajlam gyakran egész életen át elkísér, de étrendi és életmódbeli változásokkal enyhíthető, sőt meg is szüntethető.

A hosszabb ideig tartó székrekedés káros az egészségre és kezelni szükséges! Első sorban a nőket érinti és nem szabad úgy tekinteni rá, mint egy megszokott, apró veszélytelen kellemetlenség.

A táplálék lassú haladásával a bélben együtt jár a mérgező és rákkeltő anyagok kialakulása. A többi anyaggal együtt ezek áthaladnak a bélfalon és bekerülnek a vérkeringésbe. Így a szervezet ellenálló képessége gyengül. Hosszú távon a szorulás aranyérhez, levertséghez, elhízáshoz, visszerek kialakulásához és egyéb betegségekhez, gyulladáshoz vagy akár rákhoz is vezethet.

 

 

A székrekedés okai:

 • Rostszegény táplálkozás
 • Mozgásszegény életmód
 • Kevés folyadékbevitel
 • Gyógyszerek túlzott fogyasztása, főleg fájdalomcsillapítók, hashajtók
 • Különböző betegségek (pl. irritábilis bél szindróma)
 • Betegség okozta kiszáradás
 • A végbélnyílás berepedése
 • Aranyér okozta kellemetlenségek
 • Bél elzáródása, beszűkölése, csavarodása

 

 

Kezelése és megelőzése:

A székrekedés vagy szorulás életmódbeli változásokkal kezelhető a leghatékonyabban.

Megelőzésének és kezelésének leghatásosabb módja a bőséges folyadékfogyasztás, a rostban gazdag táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a gyakori méregtelenítés.

 

 

Székrekedés esetén, nagyon jó megoldást jelenthet a NaturalHelp Complex használata. A NaturalHelp Complex az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja a székrekedés megszüntetésének. A NaturalHelp összetétele tökéletes, mivel magas minőségű oldódó és oldhatatlan rostokat tartalmaz, melyek megőrzik és helyreállítják a vastagbél egészségét.

Gyengéden, de ugyanakkor eredményesen segíti az ürítés természetes folyamatát:

 • A székrekedés tünetei csökkennek, vagy teljesen meg is szűnhetnek
 • Aranyér esetén is segítséget jelent

« Vissza

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

3 doboz Complex
12880 Ft /db
3 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp
2 doboz Complex
13880 Ft /db
2 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp
1 doboz Complex
14880 Ft /db
1 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp

4 in 1

Mi is pontosan a NaturalHelp Complex és miben más, mint a többi méregtelenítő? A NaturalHelp Complex egy 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó 4 az 1-ben termék, így magában foglalja több kúra hatóanyagát, rost- és vitamin tartalmát. Egy készítmény, mely tartalmazza mindazon fontos összetevőt, amire Önnek szüksége lehet ,egészsége megőrzésében:
Méregtelenítés: Elősegíti az összegyűlt méreganyagok és toxinok kiürülését
Béltisztítás:
Megtisztítja a bélrendszert a salakanyagoktól, lerakodásoktól és helyreállítja a megfelelő bélműködést
Vitaminok
és ásványi anyagok: Tartalmazza a felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag mennyiségét
Pre-biotikumok:
Rostanyagok, a bélflóra megfelelő működésért és az erős immunrendszerért

100% növény

Miért a NaturalHelp Complex ma a legjobb méregtelenítő és béltisztító kúra? Mert a hazai fejlesztésű és gyártású NaturalHelp Complexet úgy fejlesztették ki orvosaink, hogy mindent megadjon szervezetének, amire az egészséges működéshez szüksége lehet. Méregteleníti szerveinket, megtisztítja a bélrendszert az összegyűlt lerakódásoktól és toxikus anyagoktól, helyreállítja a bélflóra egyensúlyát, és mindeközben feltölti szervezetünket a szükséges tápanyagokkal és vitaminokkal. A NaturalHelp Complex kiváló minőségű, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó termék, melyet teljes körű vizsgálatokra és tesztekre alapozva alkottak meg szakembereink.