Kosár
Az Ön kosara üres

Vastagbéldaganat-végbéldaganat

A bélrendszerben kialakuló daganat leggyakrabban a vastagbél alsó szakaszát és a végbelet érinti. A különféle országokban bejegyzett megbetegedések számát összevetve és a különbségek okát vizsgálva kiderült, hogy a vastagbélrák kialakulásban nagy szerepe van a táplálkozásnak. A fejlett országokban, ahol az emberek rostszegényen táplálkoznak ez a betegség különösen gyakori.

Krónikus székrekedés, hasmenés, valamint véres vagy nyálkás széklet esetén keressük fel orvosunkat. Leggyakrabban szerencsére nem rák, hanem aranyér is állhat a háttérben.

A belekben kialakult rosszindulatú daganat tünetei a következők lehetnek:

  • Hasfájás
  • Bal oldali alhasi fájdalom
  • Puffadás
  • Fogyás
  • Vérszegénység
  • Étvágy csökkenés
  • Rossz közérzet
  • Véres, nyálkás, feltűnően vékony széklet

 

A vastagbéldaganat kialakuláshoz évek-évtizedek kellenek, így szerencsére van idő a megelőzésére és ezért sokat tehetünk.

A NaturalHelp Complex sokat segíthet a betegség kialakulásában, az által, hogy benne lévő rostok lágyítják a székletet, könnyebb és gyorsabb székletürítést tesznek lehetővé.

A rostok a bélbaktériumok anyagcseréjének is kedveznek, az által, hogy kompenzálja a zsiradékok lehetséges rákkeltő befolyását, miképp a baktériumok olyan képződményt produkálnak állati zsírokból, melyek a daganat kialakulását elősegítik.

A NaturalHelp Complex gazdag gyümölcs és zöldség kivonatokban, azonfelül olyan vitaminokat (C-,A-,E-), antioxidánsokat is tartalmaz, melyeknek a rákkal szemben védő hatást tulajdonítanak.

 


« Vissza

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

3 doboz Complex
12880 Ft /db
3 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp
2 doboz Complex
13880 Ft /db
2 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp
1 doboz Complex
14880 Ft /db
1 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp

4 in 1

Mi is pontosan a NaturalHelp Complex és miben más, mint a többi méregtelenítő? A NaturalHelp Complex egy 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó 4 az 1-ben termék, így magában foglalja több kúra hatóanyagát, rost- és vitamin tartalmát. Egy készítmény, mely tartalmazza mindazon fontos összetevőt, amire Önnek szüksége lehet ,egészsége megőrzésében:
Méregtelenítés: Elősegíti az összegyűlt méreganyagok és toxinok kiürülését
Béltisztítás:
Megtisztítja a bélrendszert a salakanyagoktól, lerakodásoktól és helyreállítja a megfelelő bélműködést
Vitaminok
és ásványi anyagok: Tartalmazza a felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag mennyiségét
Pre-biotikumok:
Rostanyagok, a bélflóra megfelelő működésért és az erős immunrendszerért

100% növény

Miért a NaturalHelp Complex ma a legjobb méregtelenítő és béltisztító kúra? Mert a hazai fejlesztésű és gyártású NaturalHelp Complexet úgy fejlesztették ki orvosaink, hogy mindent megadjon szervezetének, amire az egészséges működéshez szüksége lehet. Méregteleníti szerveinket, megtisztítja a bélrendszert az összegyűlt lerakódásoktól és toxikus anyagoktól, helyreállítja a bélflóra egyensúlyát, és mindeközben feltölti szervezetünket a szükséges tápanyagokkal és vitaminokkal. A NaturalHelp Complex kiváló minőségű, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó termék, melyet teljes körű vizsgálatokra és tesztekre alapozva alkottak meg szakembereink.