Kosár
Az Ön kosara üres

Gyakori megfázás - immunerősítés

Ragályos vírusfertőzés, mely az orr és a garat nyálkahártyáját támadja meg. Sokan úgy gondolják, hogy a megfázás egy veszélytelen, múló állapot, pedig súlyos betegség is tud lenni főleg a csecsemőknél és időseknél, ha másodlagos fertőzés lép fel, főleg a mellüregben.

A megfázás általában ősszel és télen fordul elő és körülbelül egy hétig tart. Cseppfertőzés, tüsszentés és köhögés útján terjed.

A gyakori megfázást csak erős immunrendszerrel kerülhetjük el. Megfázásos időszakban (ősszel és télen) különösen fontos odafigyelni az egészségünkre és erősíteni az immunrendszerünket.

 

Az immunerősítés akkor a leghatásosabb, ha méregtelenítés és béltisztítás is társul hozzá, mivel az immunrendszerünk nem képes jól működni, ha tele van méreganyagokkal. A legjobb immunerősítő a pre-biotikum, mely az egészséges bélflórát támogatja, ami elengedhetetlen az egészséged élethez. Végül, de nem utolsó sorban a vitaminok pótlása szintén létfontosságú.

Mindezt egyszerre elérhetjük a NaturalHelp Complex segítségével! Egyszerre méregtelenít és kitisztítja a bélrendszert, valamint pótolja a napi szükséges vitaminokat és helyreállítja bélflóra egyensúlyát. 

X


« Vissza

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

3 doboz Complex
12880 Ft /db
3 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp
2 doboz Complex
13880 Ft /db
2 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp
1 doboz Complex
14880 Ft /db
1 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp

4 in 1

Mi is pontosan a NaturalHelp Complex és miben más, mint a többi méregtelenítő? A NaturalHelp Complex egy 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó 4 az 1-ben termék, így magában foglalja több kúra hatóanyagát, rost- és vitamin tartalmát. Egy készítmény, mely tartalmazza mindazon fontos összetevőt, amire Önnek szüksége lehet ,egészsége megőrzésében:
Méregtelenítés: Elősegíti az összegyűlt méreganyagok és toxinok kiürülését
Béltisztítás:
Megtisztítja a bélrendszert a salakanyagoktól, lerakodásoktól és helyreállítja a megfelelő bélműködést
Vitaminok
és ásványi anyagok: Tartalmazza a felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag mennyiségét
Pre-biotikumok:
Rostanyagok, a bélflóra megfelelő működésért és az erős immunrendszerért

100% növény

Miért a NaturalHelp Complex ma a legjobb méregtelenítő és béltisztító kúra? Mert a hazai fejlesztésű és gyártású NaturalHelp Complexet úgy fejlesztették ki orvosaink, hogy mindent megadjon szervezetének, amire az egészséges működéshez szüksége lehet. Méregteleníti szerveinket, megtisztítja a bélrendszert az összegyűlt lerakódásoktól és toxikus anyagoktól, helyreállítja a bélflóra egyensúlyát, és mindeközben feltölti szervezetünket a szükséges tápanyagokkal és vitaminokkal. A NaturalHelp Complex kiváló minőségű, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó termék, melyet teljes körű vizsgálatokra és tesztekre alapozva alkottak meg szakembereink.