Kosár
Az Ön kosara üres

Kedélyhullámzás, hangulatváltozás

A lelki betegségek ugyanolyan gyakoriak, mint a szívbetegség és háromszor olyan gyakran fordulnak elő, mint a daganatos megbetegedések. A pszichés betegségek ugyanolyan komoly problémák, mint a testi betegségek, sok gondot okoznak, mind a betegnek, mind a környezetének. Befolyásolják az érintett személy gondolatait, érzéseit, viselkedését, mindennapi nehézséget jelentenek.

Lelki egészségünket nagyon sok dolog befolyásolja, mint például testi egészségünk, érzéseink, érzelmeink vagy környezetünk.

Számos kezelési formát vehet igényben az érintett személy a problémák megbeszélésétől a gyógyszeres terápiáig.

 

A NaturalHelp Complex rendszeres használata segíthet, hogy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet éljünk. Lelki problémák fennállása esetén sokat segíthet, ha belül tiszták és egészségesek vagyunk.

Magas vitamin és antioxidáns tartalma erősíti az immunrendszert, mely nagy segítséget jelent a mindennapi stressz leküzdése ellen.

B vitaminban gazdag, mely nélkülözhetetlen az idegrendszer optimális működéséhez.

 


« Vissza

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

3 doboz Complex
12880 Ft /db
3 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp
2 doboz Complex
13880 Ft /db
2 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp
1 doboz Complex
14880 Ft /db
1 havi mennyiség 1 fő számára
Egyszerű, kíméletes méregtelenítő kúra | NaturalHelp

4 in 1

Mi is pontosan a NaturalHelp Complex és miben más, mint a többi méregtelenítő? A NaturalHelp Complex egy 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó 4 az 1-ben termék, így magában foglalja több kúra hatóanyagát, rost- és vitamin tartalmát. Egy készítmény, mely tartalmazza mindazon fontos összetevőt, amire Önnek szüksége lehet ,egészsége megőrzésében:
Méregtelenítés: Elősegíti az összegyűlt méreganyagok és toxinok kiürülését
Béltisztítás:
Megtisztítja a bélrendszert a salakanyagoktól, lerakodásoktól és helyreállítja a megfelelő bélműködést
Vitaminok
és ásványi anyagok: Tartalmazza a felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag mennyiségét
Pre-biotikumok:
Rostanyagok, a bélflóra megfelelő működésért és az erős immunrendszerért

100% növény

Miért a NaturalHelp Complex ma a legjobb méregtelenítő és béltisztító kúra? Mert a hazai fejlesztésű és gyártású NaturalHelp Complexet úgy fejlesztették ki orvosaink, hogy mindent megadjon szervezetének, amire az egészséges működéshez szüksége lehet. Méregteleníti szerveinket, megtisztítja a bélrendszert az összegyűlt lerakódásoktól és toxikus anyagoktól, helyreállítja a bélflóra egyensúlyát, és mindeközben feltölti szervezetünket a szükséges tápanyagokkal és vitaminokkal. A NaturalHelp Complex kiváló minőségű, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó termék, melyet teljes körű vizsgálatokra és tesztekre alapozva alkottak meg szakembereink.