Kosár
Az Ön kosara üres

Béltisztítás hatásosan

A béltisztítás fontossága

 

A béltisztítás elhanyagolása sok kellemetlen problémát vet fel, ami megnehezíti napjainkat. Ilyenek például az állandó, meg nem szűnő fáradtság, a rossz közérzet, a túlsúly, az elhízás, stb. Rengeteg olyan élelmiszerekhez adott anyagot elfogyasztunk, amelyek lerakódnak a bélrendszerben. Ezeket fontos onnan eltávolítani mégpedig minél előbb! Ezek az adalék anyagok, ízfokozók, szinezékek, és a nagy mennyiségű cukor kiváltképp fontossá és esedékessé teszik a bélrendszer ápolását. 

 

Mi egy hatásos megoldást kínálunk: a növényi rostokat nem véletlenül hívják a bélrendszer kéményseprűinek. Tisztítani, gondozni rendszeresen ajánlott, még ha úgy is érezzük, hogy minden  rendben van. A NaturalHelp Complex béltisztító kúrában található 98%-os tisztaságú Psyllium könnyedén végighalad a bélrendszeren kitakarítva a bélrendszer redőiből, kanyarulataiból a lerakódásokat, salakanyagokat! A NaturalHelp Complex segítségével nehézségek, fájdalom és kellemetlenségek nélkül kivitelezhető a béltisztás. A kúra egyéb nagy fölénye, hogy visszapótolja a testünkbe szükséges növényi rostokat, a napi vitaminokat, valamint a egészséges bélműködéshez szükséges prebiotikumokat.

 

Egy hatékony béltisztítás a következőket eredményezheti: kitisztítja bélrendszerünket, visszakapjuk életkedvünket és fogyhatunk is néhány kilót. Újra kedvet kaphatunk a mozgáshoz. Tiszta, salaktól és méreganyagoktól mentes bélrendszerrel és az azokban élősködő parazitáktól mentesen jobb az élet!

Ha következő tünetek ismerősek itt az ideje a béltisztításnak:

  

A NaturalHelp Complex méregtelenítő és béltisztító kúra 100%-ban természetes gyógynövényekből álló, segíti a béltisztítás és a méregtelenítés folyamatát. A benne lévő növényi rostok, mint a bélrendszer gondozói leradírozzák a bélrendszer faláról az ott felhalmozódott salakot. Rendszeres használatával megelőzhető az újabb lerakódás, és tisztán tudjuk tartani bélrendszerünket, valamint megszűnik az élősködők jelenléte. A paraziták a bél falára ragadt salakban élnek, ott rakják le petéiket, és onnan táplálkoznak. A NaturalHelp Complex 4 az 1-ben béltisztító kúra alkalmazása után már nem lesz optimális táptalaj az élősködők számára. Főképp a Pau d'Arco kéreg eredményes a paraziták elpusztításában. A NaturalHelp Complex egyéb jótékony hatására és magas vitamintartalmának köszönhetően megerősödik a szervezet immunrendszere, ezáltal a gyakori megfázások, megbetegedések száma csökkenhet.

Olvasson tovább érdekes cikkeink között: Méregtelenítés | Béltisztítás  | Vitamin | Pre-biotikum
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

3 doboz Complex
12880 Ft /db
3 havi mennyiség 1 fő számára
Béltisztítás hatékonyan -NaturalHelp béltisztító kúra
2 doboz Complex
13880 Ft /db
2 havi mennyiség 1 fő számára
Béltisztítás hatékonyan -NaturalHelp béltisztító kúra
1 doboz Complex
14880 Ft /db
1 havi mennyiség 1 fő számára
Béltisztítás hatékonyan -NaturalHelp béltisztító kúra

4 in 1

Mi is pontosan a NaturalHelp Complex és miben más, mint a többi méregtelenítő? A NaturalHelp Complex egy 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó 4 az 1-ben termék, így magában foglalja több kúra hatóanyagát, rost- és vitamin tartalmát. Egy készítmény, mely tartalmazza mindazon fontos összetevőt, amire Önnek szüksége lehet ,egészsége megőrzésében:
Méregtelenítés: Elősegíti az összegyűlt méreganyagok és toxinok kiürülését
Béltisztítás:
Megtisztítja a bélrendszert a salakanyagoktól, lerakodásoktól és helyreállítja a megfelelő bélműködést
Vitaminok
és ásványi anyagok: Tartalmazza a felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag mennyiségét
Pre-biotikumok:
Rostanyagok, a bélflóra megfelelő működésért és az erős immunrendszerért

100% növény

Miért a NaturalHelp Complex ma a legjobb méregtelenítő és béltisztító kúra? Mert a hazai fejlesztésű és gyártású NaturalHelp Complexet úgy fejlesztették ki orvosaink, hogy mindent megadjon szervezetének, amire az egészséges működéshez szüksége lehet. Méregteleníti szerveinket, megtisztítja a bélrendszert az összegyűlt lerakódásoktól és toxikus anyagoktól, helyreállítja a bélflóra egyensúlyát, és mindeközben feltölti szervezetünket a szükséges tápanyagokkal és vitaminokkal. A NaturalHelp Complex kiváló minőségű, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó termék, melyet teljes körű vizsgálatokra és tesztekre alapozva alkottak meg szakembereink.