Kosár
Az Ön kosara üres

Eritrit - Természetes édesítőszer

Mi is az az eritrit?

Az eritrit, (erythritol) egy természetes édesítőszer, cukorpótló. A természetben is előfordul, de nagy mennyiségű előállítása fermentációval történik.
Édesítő ereje 60-80%-a a cukorénak. Energiatartalma 5%-a a kristálycukorénak, glikémiás indexe „0”.
Megjelenésében a kristálycukorra hasonlít, felhasználási területe szinte megegyezik vele. Folyadékban jól oldódik. Használható főzéshez, sütéshez, italok, ételek édesítéséhez. Mindezt úgy, hogy rengeteg előnyös élettani tulajdonsága van.
Szinte teljesen kiürül a szervezetből, nem okoz hasmenést, felfúvódást. Fogyasztása biztonságos és egészséges.

Erithritol és a fogyókúra

Az eritrit energiatartalma 20Kcal/100g. (Európai Bizottság hivatalos eritrit leírás ). Mivel túlnyomó részt nem emésztődik meg ezért energiát sem szolgáltat szervezetünknek, elraktározódni sem tud zsírszövet formában. Alacsony energiaszintje, valamint sok előnyös egészségügyi tulajdonsága miatt kitűnő cukorhelyettesítő.
Több tanulmány alátámasztja, hogy a mesterséges édesítők paradox módon elősegítik a hízást. Azzal, hogy olyan agyi ingerületeket váltanak ki, ami vágyat ébreszt a magas energiatartalmú élelmiszerek, így például a cukor után. Sokszor tapasztaljuk ezt magunkon is, ha elfogyasztunk akár egy diétás kólát. Nagy probléma ez a diatetikusoknak, hiszen amúgy is nagyon nehéz a cukor addikciós hatásából kikerülni, de ezt még tovább erősítik azok a szerek, amiket éppen a fogyás miatt választunk.
A természetes eredetű cukorpótlókkal ez nem fordul elő.
Az eritri édesítő ereje gyorsan felépül, nincs mellékíze, gyakorlatilag nincs mellékhatása. Fizikai tulajdonságai a cukorhoz teszik hasonlóvá.
Több klinikai kutatási eredmény alátámasztja, hogy az eritrit rendkívül eredményes a fogyókúra, a testsúly kontroll területén. (Mayo kutató intézet – természetes édesítők )

 

A cukoralkoholok közül az eritritolnak van a legerősebb gombaszaporodást gátló hatása, így candida diétások is fogyaszthatják.

3csomag NaturalHelp rendelése esetén 0,5kg Eritrit ajándék! 


Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

3 doboz Complex
12880 Ft /db
3 havi mennyiség 1 fő számára
Eritrit - 0 kalória - Természetes édesítőszer
2 doboz Complex
13880 Ft /db
2 havi mennyiség 1 fő számára
Eritrit - 0 kalória - Természetes édesítőszer
1 doboz Complex
14880 Ft /db
1 havi mennyiség 1 fő számára
Eritrit - 0 kalória - Természetes édesítőszer

4 in 1

Mi is pontosan a NaturalHelp Complex és miben más, mint a többi méregtelenítő? A NaturalHelp Complex egy 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó 4 az 1-ben termék, így magában foglalja több kúra hatóanyagát, rost- és vitamin tartalmát. Egy készítmény, mely tartalmazza mindazon fontos összetevőt, amire Önnek szüksége lehet ,egészsége megőrzésében:
Méregtelenítés: Elősegíti az összegyűlt méreganyagok és toxinok kiürülését
Béltisztítás:
Megtisztítja a bélrendszert a salakanyagoktól, lerakodásoktól és helyreállítja a megfelelő bélműködést
Vitaminok
és ásványi anyagok: Tartalmazza a felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag mennyiségét
Pre-biotikumok:
Rostanyagok, a bélflóra megfelelő működésért és az erős immunrendszerért

100% növény

Miért a NaturalHelp Complex ma a legjobb méregtelenítő és béltisztító kúra? Mert a hazai fejlesztésű és gyártású NaturalHelp Complexet úgy fejlesztették ki orvosaink, hogy mindent megadjon szervezetének, amire az egészséges működéshez szüksége lehet. Méregteleníti szerveinket, megtisztítja a bélrendszert az összegyűlt lerakódásoktól és toxikus anyagoktól, helyreállítja a bélflóra egyensúlyát, és mindeközben feltölti szervezetünket a szükséges tápanyagokkal és vitaminokkal. A NaturalHelp Complex kiváló minőségű, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó termék, melyet teljes körű vizsgálatokra és tesztekre alapozva alkottak meg szakembereink.