Kosár
Az Ön kosara üres

Hatásos méregtelenítő kúra

 Beszéljünk a méregtelenítés fontosságáról

 

A méregtelenítés a mérgező, káros anyagok eltávolítása a szervezetből, valamint azok közömbösítése.

A méregtelenítés és a béltisztítás természetes folyamat, napjainkban azonban fokozott terhelésnek van kitéve szervezetünk méregtelenítő működése a sokszor nem megfelelő étkezési-, életmódbeli szokásaink miatt. 

A méregtelenítés és a béltisztítás hozzájárul, hogy szervezetünk megszabaduljon az évek alatt összegyűlt méreganyagoktól, a bélrendszert terhelő bélsártól, melyek az életminőségünket és mindennapjainkat is negatívan befolyásolhatják. A gyógyszerek, a táplálkozás közben elfogyasztott ízfokozók, szinezékek, és egyéb adalékok, mind ártalmasak és nehezen emészthetőek szervezetünk számára. Ezek a káros anyagok lerakódhatnak a szervezetünkben. A rossz minőségű gyorséttermi ételek, az elősütött készételek, vitaminokban és növényi rostokban szegény étkezés következménye lehet a rossz egészség! 

 

Méregtelenítés hiányában a következő egészségügyi problémák fordulhatnak elő: 

 

 

A méreganyagok többnyire a levegőben, az élelmiszerekben és az ivóvízben fordulnak elő, mivel ezek az élethez nélkülözhetetlenek, így óhatatlan, hogy bejutnak a szervezetünkbe. Az eltelt néhány évtizedben rossz irányba módosult az életmódunk, főleg ami az étkezési szokásainkat illeti. Gyakori stressz, mindennapi rohanás, sok gyógyszer. 

A méreganyagok mellett fontos szóba hozni az élősködőket is. A paraziták  megtalálhatóak, főleg a húsokban, a mosatlan gyümölcsökben, zöldségekben, de nagy részben a házi kedvencünktől vagy már beteg személytől is fertőzöttek lehetünk.  

NaturalHelp Complex az egész testet méregteleníti, eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből, a leradírozza lerakódásokat a bélrendszerből, elpusztítja a parazitákat, kiüríti a nehézfémeket a fő szerveinkből (bélrendszer, máj, vese, vér, tüdő, szövetek) és mindezt kíméletesen és biztonságosan.

A NaturalHelp Complex egy olyan komplex táplálékkiegészítő-, méregtelenítő-és béltisztító kúra, mely mindent tartalmaz, ami egy hatékony méregtelenítésnél létfontosságú a szervezet számára. A NaturalHelp Complexkifejezetten arra a célra lett kidolgozva, hogy eltávolítsa a salakot a bélrendszer redőiből, ami magától NEM ürül ki. Sok otthon összeállított méregtelenítő kúrával az a gond, hogy az csak azt a salakot üríti ki, ami magától is távozna.

A leghatékonyabb, ha a testünk fő szerveit és a bélrendszerünket egy időben méregtelenítjük, így a már távozás útjára induló káros anyagok nem tudnak visszajutni testünk más részeibe. A tiszta bélrendszerben a hatóanyagok, vitaminok, ásványi anyagok felszívódása is jobb. Testünk egészségének megtartása érdekében nagyon fontos az egészséges táplálkozás, a toxikus anyagok elkerülése és a gyakori méregtelenítés. Testünk méregtelenítése a megelőzés miatt is fontos. Ha rendszeresen méregtelenítünk és jobban odafigyelünk az életmódunkra, nagyon sok kellemetlen tünettől és betegségtől óvhatjuk meg magunkat és az öregedés jelei is később jelentkeznek. Ami még szintén nagyon fontos az egészségünk érdekében, hogy több folyadékot és több rostban gazdag ételt fogyasszunk.

 Olvasson további hasznos cikkeink között: Méregtelenítés | Béltisztítás  | Vitamin | Pre-biotikum


Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

3 doboz Complex
12880 Ft /db
3 havi mennyiség 1 fő számára
Hatásos méregtelenítés | Méregtelenítő kúra
2 doboz Complex
13880 Ft /db
2 havi mennyiség 1 fő számára
Hatásos méregtelenítés | Méregtelenítő kúra
1 doboz Complex
14880 Ft /db
1 havi mennyiség 1 fő számára
Hatásos méregtelenítés | Méregtelenítő kúra

4 in 1

Mi is pontosan a NaturalHelp Complex és miben más, mint a többi méregtelenítő? A NaturalHelp Complex egy 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó 4 az 1-ben termék, így magában foglalja több kúra hatóanyagát, rost- és vitamin tartalmát. Egy készítmény, mely tartalmazza mindazon fontos összetevőt, amire Önnek szüksége lehet ,egészsége megőrzésében:
Méregtelenítés: Elősegíti az összegyűlt méreganyagok és toxinok kiürülését
Béltisztítás:
Megtisztítja a bélrendszert a salakanyagoktól, lerakodásoktól és helyreállítja a megfelelő bélműködést
Vitaminok
és ásványi anyagok: Tartalmazza a felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag mennyiségét
Pre-biotikumok:
Rostanyagok, a bélflóra megfelelő működésért és az erős immunrendszerért

100% növény

Miért a NaturalHelp Complex ma a legjobb méregtelenítő és béltisztító kúra? Mert a hazai fejlesztésű és gyártású NaturalHelp Complexet úgy fejlesztették ki orvosaink, hogy mindent megadjon szervezetének, amire az egészséges működéshez szüksége lehet. Méregteleníti szerveinket, megtisztítja a bélrendszert az összegyűlt lerakódásoktól és toxikus anyagoktól, helyreállítja a bélflóra egyensúlyát, és mindeközben feltölti szervezetünket a szükséges tápanyagokkal és vitaminokkal. A NaturalHelp Complex kiváló minőségű, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó termék, melyet teljes körű vizsgálatokra és tesztekre alapozva alkottak meg szakembereink.